Deprecated: preg_split(): Passing null to parameter #2 ($subject) of type string is deprecated in /home/2/g/gulvsliping-oslo/www/wp-includes/formatting.php on line 3506
Profesjonell gulvsliper med over 20 års erfaring

ART PARKETTSLIPERI

ART Parkettsliperi er et ledende parkettsliperi med over 20 års erfaring og har virksomhet i Oslo og Akershus. Vi tilbyr sliping, behandling og vedlikehold av alle typer tregulv til både privat- og bedriftskunder. Som medlem av Norges Parkettsliperforbund (NPF), har oppdragsgivere garanti for at oppdrag med oss utføres på en håndverksmessig forsvarlig måte.

 • Vi kombinerer bærekraftig kvalitetshåndverk, faglig kunnskap og punktlighet for å levere en profesjonell håndverkstjeneste.

 • Vi sikrer at avtalt jobb blir gjort til avtalt  tid og pris.

 • Vi yter profesjonell service som inkluderer gratis befaring, konsultasjon og oppfølging både underveis og etter utført oppdrag.

 • God kommunikasjon sikrer at kunden får et gulv skreddersydd til sine ønsker og behov.

KONKURRANSEDYKTIG

Vi kombinerer forsvarlig håndverk, faglig kunnskap, kvalitetsprodukter og en godt planlagt prosess for å gi en riktig konkurransedyktig pris.

RASK LEVERING

Vi planlegger og tilrettelegger for at prosjekter skal bli gjennomført så raskt og enkelt som mulig. Samarbeid og god kommunikasjon med oppdragsgiver og andre involverte håndverkere, sikrer at oppussingsprosjektet ikke forsinkes fordi gulvene skal slipes og behandles.

INGEN SKJULTE KOSTNADER

Oppdrag med oss innebærer en nøye planlagt prosess der alle kostnader er gjort rede for.

VÅR VISJON

ART Parkettsliperi puster nytt liv i alle tregulv gjennom bærekraftig kvalitetshåndverk, og er viet til at din interiørdrøm skal komme til uttrykk. Vår visjon er å løfte gulvet frem som en vakker, samlende base i hjemmet eller bedriften ved å levere skreddersydde behandlinger med lang levetid.

VANLIGE SPØRSMÅL

 • Blir det mye støv?

  Nei. Slipemaskiner lager store mengder støv, men alle maskinene er koblet til veldig gode automatiske støvoppsamlere. Under slipeprosessen støvsuger vi også kontinuerlig med industristøvsugere. En liten mengde støv vil alltids klare å finne veien opp i luften. Det blir dog ikke mer enn at det holder å gå over med en tørr støvklut på utsatte flater i etterkant.

  Merk: Dersom gulvet må freses før sliping, vil det bli mye støv fra fresingen.

 • Blir det mye støy?

  Ja. I slipefasen bruker vi kraftige maskiner som er ganske støyende. Vi bruker hørselvern under slipeprosessen, men det vil ikke være ubehagelig støyende i neste rom dersom døren er lukket. Vi imøtekommer dine behov, og viser forståelse i forhold til dine naboer. I leilighetsbygg kan det være lurt å gi naboer en forvarsel. I behandlingsfasen er det bare støvsuging som støyer.

 • Bør rommet males før eller etter gulvsliping?

  Før er det beste. Ofte støver sparkling/avretting i malerarbeider mer enn gulvsliping (tro det eller ei), så det er lettere for oss å ta vare på malerens arbeid enn motsatt. Det er også lettere å fjerne litt slipestøv fra en nymalt vegg, såfremt den er tørr, enn malingsflekker fra et nybehandlet gulv. Vi sliper helt inntil listverk. Vi gjør vårt ytterste for å være forsiktig, men om det er malte lister er det en fare for at de får kosmetiske overflateskader. Det holder som regel å flekke over disse, men det er oppdragsgivers ansvar.

 • Må jeg rydde rommet før dere starter?

  Ja, rommet må tømmes før møbler, verdifull dekorasjon på vegger, lamper som henger lavt  og elektronisk utstyr. Fastmonterte møbler, som f.eks. bokskap, trenger ikke å fjernes. Dersom det er sokkellister på de fastmonterte møblene, bør de tas av slik at vi unngår å lage overflateskader og kan få slipt lenger inn.

  På grunn av ansvarsspørsmål og arbeidsflyt, vil vi at våre kunder ordner flytting av møbler og rydding av rommet før vi starter på oppdraget. Vi har forståelse for at enkelte har behov for hjelp til flytting av store møbler. Vi er behjelpelige på det, men flytting skjer da på kundens ansvar.

 • Oppdragets varighet?

  Oppdragets varighet avhenger av hvor stor gulvflaten er og hvilken behandling som ønskes. I gjennomsnitt tar oppdrag med Xpress-behandling 3 virkedager og oppdrag med Gulvstyling 5 virkedager. Gulvet er bruksklart dagen etter at vi er ferdig.

  Under slipefasen, særlig når sandkorningen er fin, bør ikke noen andre enn gulvsliperen gå på gulvet. Dette fordi gulvet er veldig sensitivt for småskader, vann- og fettmerker. Under behandlingsprosessen er det kun vi som kan bruke gulvet av samme grunn. Vi har stor forståelse for at det er ubeleilig at gulvene ikke kan brukes, og strekker oss langt for å få utført jobben så raskt det er fagmessig forsvarlig. I perioder med stor pågang er det mange som skal betjenes og oppdrag kan derfor ta noe lenger tid. I disse periodene legger vi alltid opp en logistikk for å få betjent kunder så raskt som mulig, men de som har vært tidlig ute med booking har prioritet.

© Copyright 2019 | ART Parkettsliperi