Dine personlige opplysninger er dine egne. Du deler din informasjon med ART Parkettsliperi fordi du ønsker å bruke oss som tjenesteytere eller motta relevant informasjon fra oss. Med dette ønsker vi å forklare hvorfor vi trenger dine personlige opplysninger og hvordan de ivaretas hos oss.

A. Dataregistrering hos oss

ART Parkettsliperi bruker kun informasjon du gir oss. Disse opplysningene mottar vi når du bestiller vår tjeneste eller ønsker informasjon fra oss. Dette er informasjon vi behøver og bruker for å gi deg en best mulig opplevelse:

  • Navn og adresse
  • Betalings-/ leveringsadresse
  • E-postadresse
  • Telefonnummer

B. Lagringsperiode

Din personlige informasjon blir lagret for å kunne behandle bestillinger og henvendelser så lenge du har en aktiv relasjon til oss. Opplysningene blir lagret i maksimalt fem år, og blir deretter slettet om det ikke forekommer aktivitet.

C. Formål

Dine personopplysninger blir brukt til ulike formål:

  • For å håndtere og levere en bestilling
  • For å motta relevant informasjon
  • For tredjepart i de tilfeller det kreves. F.eks. betaling.

D. Tredjeparter

I noen tilfeller er vi nødt til å dele data med firmaer vi samarbeider med, også kalt tredjeparter, for å behandle din forespørsel eller bestilling.

D.1 Leverandører av håndverkstjenester og betalingsløsninger kan benytte dine personopplysninger for å kunne utføre sine tjenester.

D.2 Vi vil kunne gi nødvendige data relatert til dine opplysninger til tredjepart dersom det er nødvendig for å utføre tjenesten, eller i tilfeller der vi er underlagt å gjøre dette av juridiske grunner. Et eksempel kan være om det forekommer svindel eller misbruk av vårt nettsted. I et slikt tilfelle vil personopplysningene kun kommuniseres til relevante myndigheter.

D.3 Vi ønsker at du kan oppleve vår nettside på best mulig måte. Vi benytter statistikktjenester som Google Analytics for lære av trafikk og bruk av nettstedet. Vi har alltid sikkerhetsavtaler med disse selskapene, som innbefatter anonymisering av IP-adresser.

E. Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

F. Tredjeparts nettsteder

Vår nettside kan inneholde lenker til andre nettsteder, som f.eks. produsentene av produktene vi bruker. Vi har ingen innflytelse på disse nettstedene og kan ikke garantere for at de behandler data trygt. Vi anbefaler at du leser deres personvernregler før du evt. registrerer deg for nyhetsbrev o.l.

G. Endring av personvernerklæring

For å best mulig informere deg om vår bruk av personopplysninger, oppdaterer vi ved behov vår personvernerklæring. Dette gjelder om det forekommer endringer i regelverket som vi er pliktet til å følge.

H. Se, endre og slette data

Du kan sende en forespørsel om å vise, redigere, slette eller overføre dine personopplysninger. Du kan til enhver tid kontrollere om datene dine er riktige. Har du spørsmål om personvernreglene (GDPR), vennligst kontakt oss ved å sende en e-post til: info@art-parkettsliperi.no

© Copyright 2019 | ART Parkettsliperi